Sekiranya anda mempunyai sebarang cerita/ info atau artikel yang menarik untuk dikongsi bersama, sila email kepada kami di anak.bagandatok@gmail.com

Saturday, 23 March 2013

MB Perak @ZambryAbdKadir mengalu-alukan Anwar ke Lumut

Kenyataan Pemuda PAS Perak yang mahu Anwar bertanding di Lumut membuktikan bahawa PR sudah ketandusan calon. MB Perak mengalu-alukan Anwar Ibrahim bertanding di Lumut. Bagaimana dengan PKR Lumut ? Takkan PAS sahaja berani mencalonkan Anwar di Lumut? Bagaimana dengan calon sediada? Apa kata Saifullah, Cikgu Razak dan Dr Shan? Mereka ini yang dikatakan akan bertanding di Lumut. Adakah ketiga-tiga mereka ini sedia memberi kerusi ini kepada Anwar ? Ternyata BN digeruni di Lumut hingga memaksa Anwar bertanding di sini. YAB MB menyatakan beliau hanya insan kerdil tetapi bersedia menghadapi siapa sahaja yang bertanding..Tapi beliau hairan mengapa PR terpaksa meletakkan Anwar. Sudah ketandusan calon rupanya PR nih. Kepada ketiga-tiga calon PKR..kalian tidak layak bertanding di Lumut. Yang Layak HANYA Anwar alJubs..

http://mynameblackpanther.blogspot.com/2013/03/zambryabdkadir-mengalu-alukan.html

AnakBD : Siapa pun yang terpilih kelak, ia tetap dianggap sebagai calon pembangkang dan BN Perak sama sekali tidak akan gentar menghadapi parti lawan pada PRU-13 nanti.

1 MALAYSIA

SOKONG NAJIB

TOLAK PAKATAN


0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More